Onze dieren

Onze locatie is gevestigd op de Oude Herenweg 1 in Voorhout. Op deze vriendelijke, kleinschalige locatie op een prachtige plek midden in de mooie natuur van de bollenstreek leven onze diertjes buiten met schuilmogelijkheden, 24 uur per dag beschikking over ruwvoer, vriendjes om mee te spelen en heel veel liefde van de mens (groot & klein).

Voel je welkom!

Liefs, Linda en Bianca

                                                                                                      Op onze locatie wonen de volgende paardjes:

Black Jack

Fenix

Beleef de Stal & Versterk Jezelf!

Flynn

IMG_5551

Black Jack

Fenix

Beleef de Stal & Versterk Jezelf!

Flynn

IMG_5551

Onze honden:

Black Jack

Lucia en Diva

Beleef de Stal & Versterk Jezelf!

Flynn

IMG_5551
Goed om te weten over paarden en weersomstandigheden:

Wist je dat…….Paarden zich goed kunnen aanpassen aan de weersomstandigheden. Zeker nu er sinds jaren weer echt winterweer komt, is er bij velen bezorgdheid over paarden die niet op stal gehouden worden.

  • Maar wist je dat een paard het bij -40C pas een beetje koud gaat krijgen, mits ze hebben kunnen wennen aan het buiten zijn. Hoe kan dat? De vacht is uniek, waardoor er een waterafstotende dikke winterjas ontstaat. De benen hebben weinig doorbloeding nodig, waardoor er ook weinig afkoeling plaatsvindt.
  • Een paard dient bij koude wel goede beschikking te hebben over goed ruwvoer, bv hooi. De vertering hiervan zorgt niet alleen voor energie voor de stofwisseling maar ook voor warmte die vrijkomt bij de vertering. Wist u dat een paard zich het meest comfortabel voelt bij een omgevingstemperatuur tussen de -7C en +10C! Mits ze zich daar op een eigen manier aan hebben kunnen aanpassen. Als het paard bijvoorbeeld geschoren is zullen wij voor een winterjas moeten zorgen.
  • Beschutting (bomen of schuur) is wel zo prettig, echter ook al is die aanwezig zal je zien dat paarden eerder bij heel warm weer de schaduw hiervan gaan opzoeken dan bij regenachtig of koud weer hiervan gebruik maken.

Belangrijk is dus voldoende beschikking over ruwvoer, drinkwater en aandacht van soortgenoten en van mensen!

Beleef de Stal & Versterk Jezelf!
(voor kinderen, jongeren & hun ouders, voor (jong)volwassenen, gezinnen en ouder(s)&kind

Meer zelfvertrouwen - Beter grenzen aangeven - Emoties uiten - Vertellen hoe je je voelt - Lekkerder in je vel - Beter slapen - Meer ontspannen - Positiever denken - Rust in je hoofd - Minder boos - Omgaan met je (hoog)gevoeligheid

beleef de stal - logo - transpartant

Beleef de Stal & Versterk Jezelf!

Wil je meer informatie of jezelf en/of je kind of gezin aanmelden? Neem contact met ons op!

Interesse in de oliën? Kijk dan eens naar de inhoud van de gewilde Starter Bundel. (de naam zegt eigenlijk al genoeg 🙂 )

Noa omgekeerd op Flynn