Starter Bundel

De beste manier om etherische oliën in je leven te integreren is de Starter Bundel. Deze kit bevat de 12 meest veelzijdige oliën, een diffuser en 2 zakjes NingXia Red.
Deze is te koop met vier verschillende diffusers! Je kiest de diffuser die bij jou past

Starterkit met Dewdrop diffuser

Deze kit kost € 187,52 (incl. BTW, excl. verzendkosten). Dat lijkt misschien niet voordelig, maar als je alles in de starter kit los zou kopen zou het bij elkaar meer dan 300 euro kosten.

In de kit zitten de meest gangbare 12 oliën. de set bestat uit 6 single oliën en 6 blends.

 

 

Starterkit met Aria diffuser

Deze kit kost €288,60 (incl. BTW, excl. verzendkosten)
Een heel bedrag, maar als je de Aria diffuser los zou bestellen ben je al  €244,72 (incl. BTW) kwijt, voor iets meer heb je dus de hele starter kit.

Inhoud is identiek aan de kit met de dewdrop diffuser, het verschil zit in het soort diffuser.

De Starter Bundel

Hoe kun je het beste beginnen met etherische oliën? Met de Starter Bundel! Deze wellness box heeft namelijk niet voor niets deze naam gekregen. Je kunt direct starten! In de starter kit zitten twaalf oliën, waarvan zes singles en zes blends. De singles zijn oliën die van één plant afkomstig zijn, de blends zijn vooraf samengestelde mixen van meerdere singles met een bepaalde ondersteuning. Hieronder kort uitgelegd waarvoor de oliën ondersteuning kunnen bieden.

Inhoud* :

Single olien:

 • 1 x 5 ml Copaiba: ondersteuning voor pijnklachten, irritaties
 • 1 x 5 ml Frankincense: ondersteuning voor de huid en het genezen van wondjes
 • 1 x 5 ml Lavendel: de meeste universele olie
 • 1 x 5 ml Lemon: een zuiverende, zachte olie
 • 1 x 5 ml Peppermint: een boost, fijn als ondersteuning bij hoofdpijn
 • 1 x 5 ml Orange: de ‘blije olie’ van de set. Heerlijk om een druppel in je glas water te doen.

De blends:

 • 1 x 5 ml Panaway: ondersteuning van pijnklachten
 • 1 x 5 ml Thieves: de krachtpatser, voor de weerstand
 • 1 x 5 ml R.C.: voor de luchtwegen
 • 1 x 5 ml DiGize: spijsverteringsstelsel
 • 1 x 5 ml Stress Away: de ‘happy mama olie’ voor stressverlichting en ontspanning
 • 1 x 5 ml Purification: overal waar je zuivering voor nodig hebt

Naast de 12 oliën ontvang je ook de Dewdrop, Desert Mist, Lantern of Aria diffuser, waarin je de oliën kunt vernevelen waardoor het aroma zich verspreid in de kamer. Het geeft een heerlijke geur, je lichaam neemt de oliën op en kan zo ondersteunen op verschillende vlakken: fysiek, mentaal en emotioneel.

Het is inderdaad geen aankoop die je zomaar doet, maar de Starter Bundel is zeker niet duur. Het is vooral een grotere uitgave in 1 keer.

Wanneer je alles los zou kopen, kom je ruim boven de €300 euro uit! Een hele goede deal dus om te beginnen en de verschillende oliën & combinaties te proberen. Daarnaast krijg je bij je bestelling een gratis welkomstpakket én kom je in onze besloten Facebookgroep(en) naar keuze. In het welkomstpakketje zitten rollertjes, een neusinhaler en natuurlijk onze bijbel: het handboek, waarin alle informatie staat over de oliën. Zo kun je heel makkelijk zelf starten en meteen je eerste rollers en inhaler maken!

In mijn praktijk voor kindertherapie werk ik ook met de oliën van Young Living. Ik kies specifiek voor het werken met deze zuivere producten zonder chemische toevoegingen, waar enorm hoge productie eisen aan worden gesteld, De oliën hebben tevens eens een therapeutische werking, waardoor ze echt een bijdrage leveren bij mijn behandelingen en ik ze kan inzetten ter ondersteuning van zowel fysieke, mentale als emotionele klachten. Wil je weten hoe ik dit doe? Stuur me gerust een berichtje.

* Young Living werkt met een Flexoil systeem, op het moment dat één of meerdere oliën niet leverbaar zijn worden ze vervangen met oliën met een vergelijkbare werking, zodat de Starter Bundel altijd leverbaar blijft. Daarnaast vind je naast bovenstaande nog: 10 kleine 2ml flesjes (leeg) / kaartjes met informatie over oliën uit de kit / 1 x  Aroma Glide roller ball / 2 x NingXia Red singles (60ml) / Young Living documentatie / een mooie opbergdoos (met standaard)

Ik weet nog goed dat ik de Young Living Starter Bundel met diffuser ontving. Wat een feestje! En zo leuk om uit te pakken.

Met de Starter Bundel en diffuser had ik mijn eigen wellness box en kon ik meteen aan de slag. De koude damp van de diffuser zorgt direct voor een heerlijke geur in huis. Ik word er echt heel erg ontspannen van. De olie is zo puur, waardoor je er weinig van nodig hebt, dus je kunt alleen met de Starter Bundel al een flinke tijd vooruit. Young Living heeft alleen 100% pure oliën, dus niet verdund, geen toevoegingen. Hierdoor hebben de oliën een therapeutische werking. Ik heb er al veel moois door mogen ervaren. Vanwege de positieve ervaringen binnen mijn gezin en de rust die het bracht op vele vlakken, maar zeker ook op emotioneel niveau, ben ik de oliën al snel gaan inzetten in mijn praktijk voor kindertherapie: Praktijk LenteZon. Hier bied ik o.a. speltherapie, hypnotherapie en EMDR in combinatie met dierondersteunende therapie. Ook werk ik daar met de Aroma Freedom Technique.

Ben je enthousiast en overweeg je ook om een Starter Bundel aan te schaffen? Lees snel verder en bekijk de aanbieding! Je krijgt er een heel handig handboek bij met welkomstpakket.