Ons aanbod

Beleef de Stal & Versterk Jezelf! is een op maat gemaakte training voor meerdere doelgroepen.

Wij onderscheiden 3 doelgroepen namelijk kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen. Binnen deze doelgroepen stemmen wij af op het individu en de relatie van het individu tot de ander.

In het menu vind je informatie per training.

3 meisjes in de kruiwagen met hooi

Beleef de Stal & Versterk Jezelf!

Hieronder vind je ons aanbod van de verschillende trainingen:

Beleef de Stal & Versterk Jezelf! (voor kinderen)

Voor kinderen en jongeren die willen werken aan sociaal-emotionele thema’s (zelfvertrouwen, rouw- en verlies, hooggevoeligheid, piekergedachtes). Dit op eigen tempo en zonder het gevoel dat er iets moet. We maken gebruik van dierondersteunde en speltherapeutische interventies. De nadruk ligt op je veilig voelen, tot rust komen en dingen leren over jezelf en je omgeving. Deze ervaringen vormen bouwstenen waarop kinderen en jongeren kunnen terugvallen in hun verdere leven.

Beleef de Stal & Versterk je Gezin!

Voor gezinnen die willen werken aan de onderlinge interacties tussen de gezinsleden? Wil jij de band met je kind(eren) versterken? Willen jullie met elkaar werken aan de moeilijke en verdrietige dingen die jullie als gezin hebben meegemaakt? Of gewoon een meer gezellige en positieve sfeer thuis en minder boosheid? Dit kan tijdens een gezinssessie met de paarden. Het is niet alleen heel effectief, maar ook nog eens ontzettend leuk om met elkaar te doen.

Beleef de Stal & Versterk Jezelf! (voor volwassenen)

Voor volwassenen die zich de beste versie van zichzelf willen voelen. Door de rust en ruimte die je bij ons krijgt op stal wordt je in staat gesteld om meer zelfvertrouwen op te bouwen, blokkades op te heffen en meer rust in je hoofd te krijgen. Hierdoor kun je in jouw dagelijks leven makkelijker ontspannen, als opvoeder anders naar je kind kijken in lastige situaties, weer zicht krijgen op dat wat je wil en vooral je fijner gaan voelen!