Ons aanbod

Vanuit de BuitenTherapeuten bieden wij een divers aanbod. Zowel individuele afspraken voor kinderen, jongeren, jong volwassenen en hun ouders. Ook hebben wij een aanbod voor volwassenen.

Onze basis ligt in de speltherapie en creatieve therapie. Deze verweven wij in onze afspraken buiten in de natuur. iedere keer worden wij weer verrast door deze fijne manier van ervarings- en lichaamsgericht werken.

Verbinding is een enorm belangrijk element in onze therapieën.

De relatie staat centraal!

Daarnaast hebben wij een samenwerking met 2 paardencoaches, daarmee bieden wij een mooi aanbod: Beleef de Stal & Versterk Jezelf! Zowel in individuele sessies, kleine groepen voor kinderen, als voor gezinnen.

13-min

De BuitenTherapeuten

Beleef de Stal & Versterk Jezelf! (voor kinderen)

Voor kinderen en jongeren die willen werken aan sociaal-emotionele thema’s (zelfvertrouwen, rouw- en verlies, hooggevoeligheid, piekergedachtes). Dit op eigen tempo en zonder het gevoel dat er iets moet. We maken gebruik van dierondersteunde en speltherapeutische interventies. De nadruk ligt op je veilig voelen, tot rust komen en dingen leren over jezelf en je omgeving. Deze ervaringen vormen bouwstenen waarop kinderen en jongeren kunnen terugvallen in hun verdere leven.

Beleef de Stal & Versterk je Gezin!

Voor gezinnen die willen werken aan de onderlinge interacties tussen de gezinsleden? Wil jij de band met je kind(eren) versterken? Willen jullie met elkaar werken aan de moeilijke en verdrietige dingen die jullie als gezin hebben meegemaakt? Of gewoon een meer gezellige en positieve sfeer thuis en minder boosheid? Dit kan tijdens een gezinssessie met de paarden. Het is niet alleen heel effectief, maar ook nog eens ontzettend leuk om met elkaar te doen.

Beleef de Stal & Versterk Jezelf! (voor volwassenen)

Voor volwassenen die zich de beste versie van zichzelf willen voelen. Door de rust en ruimte die je bij ons krijgt op stal wordt je in staat gesteld om meer zelfvertrouwen op te bouwen, blokkades op te heffen en meer rust in je hoofd te krijgen. Hierdoor kun je in jouw dagelijks leven makkelijker ontspannen, als opvoeder anders naar je kind kijken in lastige situaties, weer zicht krijgen op dat wat je wil en vooral je fijner gaan voelen!