Onze locatie

Onze praktijkruimte is gevestigd op Oosteinde 34a in Warmond. (Je komt binnen in de sportruimte van fysiotherapie praktijk Medical Move.) We hebben naast onze fijne praktijkruimte de beschikking over een fijne tuin en tevens is het bos van Kranz om de hoek.

Wij werken vooral buiten in en rondom de mooie bollenstreek (warmond, sassenheim, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Leiden) en in Alphen aan den Rijn en omgeving.

 

De locatie voor Beleef de stal & Versterk Jezelf is gevestigd op de Oude Herenweg 1 in Voorhout. Ingang is het grote bruine hek aan het begin van de weg. Parkeren van de auto mag in de grasstrook.

Hier werken wij samen met Linda en Beau van Equine Connection. Op deze vriendelijke, kleinschalige locatie op een prachtige plek midden in de mooie natuur van de bollenstreek leven alle diertjes (paarden, konijnen, kippen en cavia’s) buiten met schuilmogelijkheden, 24 uur per dag beschikking over ruwvoer, vriendjes om mee te spelen en heel veel liefde van de mens (groot & klein).

4-min
Beleef de Stal & Versterk Jezelf!
3 meisjes in de kruiwagen met hooi

De BuitenTherapeuten

Meer zelfvertrouwen - Beter grenzen aangeven - Emoties uiten - Vertellen hoe je je voelt - Lekkerder in je vel - Beter slapen - Meer ontspannen - Positiever denken - Rust in je hoofd - Minder boos - Omgaan met je (hoog)gevoeligheid