Agenda

Hier vind je alle data van de komende trainingen:

Meike met fluffy in mandje

Beleef de Stal & Versterk Jezelf! (voor kinderen en jongeren)

Maart / April / Mei 2023 (6 sessies, waarvan 1 ouder-kind gesprek)

Data woensdagen 12.00uur – 14.00uur (incl. lunch), instromen mogelijk!

 1. 8 maart
 2. 22 maart
 3. 5 april
 4. 19 april
 5. 10 mei
 6. 31 mei

 

Data dinsdagen ‘Herleef de Stal” Follow up groep 14.00-16.00 

 1. 28 maart
 2. 9 mei
 3. 20 juni

Data zaterdagen 10.30uur-12.30uur Instromen mogelijk!

Maart / April / Mei 2023 (6 sessies, waarvan 1 ouder-kind gesprek)

 1. 11 maart
 2. 25 maart
 3.  1 april
 4. 22 april
 5. 13 mei
 6. 27 mei

Beleef de Stal & vol vertrouwen naar de Brugklas 

Data nieuwe brugklas groep mei 2023 t/m oktober 2023 ( 5 sessies, waarvan 3 voor de zomervakantie, 1 aan het eind van de zomervakantie en 1 erna)

We houden zoveel mogelijk rekening met kampdata, musical, etc)

Exacte data volgen in april 2023 (aanmelden is al mogelijk)

Beleef de Stal & Versterk Jezelf! (volwassenen)

Maart / April / Mei 2023

Data woensdagen 09.30uur-11.30uur (vol)

 1.  8 maart
 2. 22 maart
 3. 5 april
 4. 19 april
 5. 10 mei
 6. 31 mei
Beleef de Stal & Versterk Jezelf!

Voor data zie onze agenda

Informatie voor deelnemers:

Kleding: Het is handig om lekker zittende kleding aan te trekken die vies mag worden. Qua schoenen is stevig schoeisel fijn die ook vies mogen worden. Bij regen zijn regenlaarzen handig.

Ouders: Ouders zijn van harte welkom om even mee naar binnen te komen en onze locatie te ontdekken (we willen jullie vragen de kinderen niet te vroeg te brengen, wij zijn regelmatig nog in overleg of hebben een andere therapie/coaching sessie). Als de kinderen er zijn, willen we direct lekker met de kinderen aan de slag, maar 10 minuten voor het einde zijn jullie weer welkom om nog even een glimp op te vangen van ons programma. Vaak willen de kinderen nog iets laten zien en daar is dan tijd voor. Ook kan er even gesproken worden met ons over hoe het gegaan is, wat we gezien hebben, waar we aan gewerkt hebben en welke tips we eventueel nog hebben voor thuis. Het is fijn als we er met elkaar voor zorgen dat we de eindtijd van de sessies waarborgen. Veel kinderen willen vaak nog heel graag even blijven, helaas gaat dat niet i.v.m. onze werkzaamheden van die dag.
Gedurende het traject is er ook een keer de gelegenheid om wat uitgebreider met ons in gesprek te gaan over het welzijn van het kind. Dit stemmen we altijd even met ouders af of dit gewenst is en wanneer een goed moment is.

Tevens kan er ook altijd een ouder-kind sessie of een gezinssessie ingepland worden. Regelmatig blijkt dit een mooie aanvulling op ons programma, met thema’s zoals verbinding, de onderlinge relaties verstevigen, hoe gaan we met elkaar om bij conflicten, samen ontspannen en plezier maken, etc..

Foto’s: Tijdens de sessies maken we geregeld foto’s. Deze foto’s zijn voor jullie bestemd. Als de kinderen niet met hun gezicht in beeld zijn gebruiken we de foto’s voor onze website of social media. Zijn de kinderen wel met hun gezicht in beeld en willen we de foto heel graag gebruiken dan vragen we altijd eerst om toestemming aan beide ouders en respecteren uiteraard als deze toestemming niet gegeven wordt.

Social media: Wij zijn te volgen op social media. We vinden het leuk als jullie ons daar willen volgen 🙂 Er komen ook leuke dingen voorbij over wat we beleven tijdens de sessies.

Eten en drinken: We vinden het fijn als de kinderen een drinkfles mee nemen zodat wij plastic en afval zoveel mogelijk kunnen reduceren. Wij hebben water en limonade en wat lekkers!

Beleef de Stal & Versterk Jezelf!
(voor kinderen, jongeren & hun ouders, voor (jong)volwassenen, gezinnen en ouder(s)&kind

Noa omgekeerd op Flynn

Beleef de Stal & Versterk Jezelf!

Wil je meer informatie of jezelf en/of je kind of gezin aanmelden?

Neem contact met ons op! Meer informatie vind je onder Tarieven&Vergoedingen. Interesse in de oliën? Kijk dan eens naar de inhoud van de gewilde Starter Bundel. (de naam zegt eigenlijk al genoeg 🙂 )