Diffuser in je eigen praktijk / werkplek?

Young Living is echt voor iedereen interessant als zakelijke mogelijkheid, je kunt vanuit huis werken wanneer je maar wilt en wanneer het je past. Hoe fijn! Maar heb je al een eigen praktijk of bedrijf dan is het zelfs nog aantrekkelijker.

Kindertherapeuten, Kindercoaches, Schoonheidsspecialisten, Nagelstylistes, Pedicures, Acupuncturisten, Psychotherapeuten, Massagesalons, B&B’s, Sauna’s, Hotels, allemaal voorbeelden waar de diffusers van Young Living te vinden zijn. Ze hebben allemaal één ding gemeen, mensen ondersteunen bij het verbeteren van hun welbevinden en gezondheid (fysiek, mentaal en emotioneel. Een visie welke volledig aansluit bij Young Living.

Net zo als ontspanning & welbevinden het motto van Olie-o-Olie is!

En “voor positieve weerberichtjes in jouw gezin” is de slogan van mijn praktijk voor kinder- en jongerentherapie.

 

Young living in jouw praktijk

Door het gebruik van de diffuser en het neerzetten van de oliën in je praktijk of bedrijfsruimte kun je de sfeer in de ruimte beïnvloeden. Je zet er een huiselijke, laagdrempelige, positieve en ontspannen sfeer mee neer. Je cliënt, klant of gast komt ervaart een ontspannen sfeer, waar de oliën op alle niveaus werken! Ook zeker fijn voor jezelf.

Maar naast de sfeer in de ruimte kun je de oliën integreren bij allerlei dagelijkse handelingen. Daarmee wordt onder andere het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Je kunt de olien inzetten voor een massage en gebruik maken van de speciale raindrop massage, welke Young Living heeft ontwikkeld. Zelf zet ik de oliën in voor de kinderen en ouders in mijn praktijk. Bijvoorbeeld voor vergroten van zelfvertrouwen, verhogen energie of juist om je wat rustiger te voelen en makkelijker te slapen. Kinderen kiezen onbewust de olie die zij nodig hebben.

Ook in een bed & breakfast zijn de oliën een heel mooie aanvulling in de kamers. Ze geven een enorme Wellness boost, en met bijvoorbeeld een kleine variatie aan oliën (met bv uitleg op een kaart) zetten de gasten die oliën in die op dat moment nodig en ondersteunend zijn.

Een mooie aanvulling is het gebruiken van een Zytoscan of iTovi-scan. Je kunt vanuit de uitkomsten van deze scan een persoonlijk coachingsplan samen opstellen. En als extra kun je je praktijk schoonmaken met de 100% natuurlijke producten, welke je goedkoop gewoon zelf maakt.

De ervaring leert dat mensen snel positieve ervaringen hebben met de oliën, waardoor ze via jou (of ons) een account aan kunnen maken, of met jou mee bestellen.

Informatie

Je kunt altijd contact opnemen  met ons, dan plannen we een vrijblijvend gesprek.