De 12 magische olieflesjes in de Starter Bundel!

Hieronder vind je per olie uit de Starter Bundel informatie over de werking ervan.

Dit is maar een deel van de suggesties. Er is nog zoveel meer mogelijk, voor mij is er echt een wereld open gegaan.

Het komt vanzelf: “take it slow”! Daarom is het zo ideaal om te starten met deze wellnessbox in je gezin en/of praktijk.

Onthoud, Young Living beloont die personen via het compensatieplan die de tijd willen nemen om de oliën te delen met anderen. Ze investeren dan weer in jouw olie avontuur.

Als jij deel wilt nemen binnen ons team, dan zijn er 2 dingen die wij aanraden:

  1. koop de Starter Bundel a 187euro (inclusief verzendkosten en BTW) en  2. schrijf je in op Essential Rewards.

Als je je inschrijft op Essential Rewards schrijf je je in voor een maandelijkse bestelling, welke je de mogelijkheid geeft om punten te verdienen voor gratis producten, lagere verzendkosten, en kun je rekening houden met je gezinsbudget. En dan EXTRA: als je deel neemt aan dit maandelijkse spaarprogramma, is het mogelijk om commissie te ontvangen en/of je eigen business te starten en te laten groeien.

  • Wil je dit niet, is dat uiteraard ook oké! Geen verplichtingen, je zit nergens aan vast en ook ieder moment op te zeggen!

Bij Young Living staat iedereen als distributeur aangemerkt. Het is aan jou of je er iets mee wil doen, wel of niet. Geen verplichtingen. Wil je alleen klant worden en zelf geen producten verkopen? Dat is helemaal prima. Ongeveer 90% van al onze leden zijn puur en alleen klant en enthousiast gebruiker.

Maar….misschien hoor jij wel bij die 10% die zelf ook graag actief aan de slag gaat als onafhankelijk distributeur van Young Living.
Die mogelijkheid is er ook! Je bent welkom!

Vermijd bij Citrus oliën blootstelling aan direct zonlicht of UV straling als u de olie op de huid toepast binnen 24 uur. Citrus oliën zijn namelijk fotosensitief. De Young Living oliën niet gebruiken in een geurlicht/ lamp, wat met een kaars/vuur verwarmd wordt. De moleculen worden vernietigd door de warmte, de olie zal namelijk zijn werk niet doen. Beter is het om een diffuser of een vernevelaar te gebruiken. D.m.v. trilling ontstaat er koude rook, waardoor de moleculen zich met de lucht vermengen in werk-, woon- of slaapkamer. 

Disclaimer: Essentiële olie neemt nooit de plaats in van een arts of medicijnen. De oliën KUNNEN een ondersteunende, stimulerende of bevorderende werking hebben. Essentiële oliën kunnen nooit een arts vervangen. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts!