Ons team

Meet my team!

Ik stel hieronder graag mijzelf en een aantal van onze teamleden aan je voor.

 

 

null

Bianca Drommel

Hoi! Mijn naam is Bianca, en ik ben de oprichtster van Olie-o-Olie. Vrouw van Sander, mijn lieve, grappige hubbie en trotse moeder van 2 prachtige opgroeiende kinderen en al een paar jaar groot van fan van de essentiële oliën.
Wat vond (en vind) ik het bijzonder om moeder te mogen worden van mijn 2 kinderen, een zoon en een dochter. Mijn kinderen laten mij zien wat belangrijk is in het leven en laten me zoeken naar de juiste balans. Kinderen brengen zoveel moois, maar ook zorgen en twijfels.
Het is belangrijk om hen en jezelf in je/hun kracht te zetten! Op het moment dat dat een aantal jaren geleden wat lastiger was, door verschillende moeilijke en verdrietige omstandigheden kwamen de oliën op mijn pad. En wat hebben ze mijn en ons leven als gezin verrijkt! Ik ben ze in eerste instantie gaan inzetten voor mijn eigen rust en ontspanning, beter slapen, focus, concentratie en verkoudheidsissues. 
Eerst met de losse kant en klare rollers van Young Living en al snel de Starter Bundel aangeschaft. Die diffuser in huis… er is een wereld voor mij open gegaan! Fijn om mijn eigen wellnessbox in huis te hebben.
Ik gebruik de verzorgingsproducten van Young Living en maak mijn huis schoon met de Thieves producten (niet mijn favoriete hobby, haha, maar nu wel veel aantrekkelijker).
Inmiddels zet ik de oliën ook in binnen mijn praktijk voor kinder- en jongeren therapie (denk aan speltherapie, hypnotherapie en emdr). 
Wat een kracht hebben deze flesjes en ook daar laten ze hun superpowers werken! Superleuk en fijn om te mogen delen en anderen te kunnen helpen.
Door mijn liefde en passie voor de oliën werden anderen enthousiast en kreeg ik veel vragen. Ik vind het zo leuk en waardevol om mijn kennis en ervaringen te delen. Om iedereen die het wil horen te kunnen bereiken, praktisch makkelijk te kunnen delen en anderen te inspireren, heb ik een facebookgroep opgericht. Op mijn praktijk website ben ik de oliën gaan vermelden : www.praktijklentezon.nl en inmiddels heb ik dus ook mijn eigen website voor de oliën en producten van Young Living, waarbij ik samenwerk met verschillende olie collega’s. 
Mijn favoriete olie: Stress Away & Peppermint! (en Peace & Calming en Valor en … ?)

null

Simone Helmus

Ik ben Simone Helmus. Ik woon samen met Theo en we hebben 2 prachtige kinderen.
1,5 jaar geleden kwam ik in aanraking met de oliën van Young Living en was meteen verkocht. Na de Starterkit volgde er al snel veel andere oliën. Ik zet de oliën vooral in voor de dagelijkse dingen in het gezin, maar wat ik ook erg leuk vind is dat je het kan gebruiken voor koken en bakken. Ook maak ik inmiddels zelf verzorgingsproducten en schoonmaakproducten. Ik blijf me verbazen over wat er allemaal mogelijk is en elke dag ontdek ik wel weer iets nieuws.
De rust (en plezier) die de oliën mij en mijn gezin brengen, zijn zo waardevol. Ik ben dankbaar dat ik via Bianca in aanraking ben gekomen met de oliën en dat wij nu samen zoveel gezinnen mogen helpen.
Mijn favoriete oliën: Thieves, Purification en Valor

null

Claudia Alferink

Hallo, ik ben Claudia Alferink 35 jaar oud en samenwonend met Tim. Samen hebben wij twee zoontjes van nu 3,5 en 1 jaar oud.
Ongeveer een jaar geleden heb ik de starterkit gekocht en was er gelijk blij mee. Ik gebruik de olie vooral voor de dagelijkse probleempjes die zich voordoen in een gezin met jonge kinderen ?

Met ons samenwerken?

Ben je ook zo enthousiast? En ga je, net als ons, de StarterBundel inzetten voor ontspanning en welbevinden voor jou en je gezin of wil je de StarterBundel voor in jouw therapie- of coachings praktijk?

Vul dan onderstaand formulier in, dan maken we de bestelling voor je in orde. Je ontvangt de StarterBundel met die 12 flesjes en de diffuser naar keuze dan al binnen een paar dagen

Heerlijk… snel aan de slag met een positieve sfeer neerzetten in je huis/praktijk en iedere keer net die olie(n) inzetten die nodig zijn.

    Wij zijn altijd op zoek naar versterking van ons team! Mocht je interesse hebben, stuur ons een berichtje via het contactformulier. Dan vertellen we je meer.

    Doe met ons mee

    Olie-o-Olie bestaat uit een snel groeiende groep leuke, gezellige en fijne mensen. Het zijn allen enthousiaste oliegebruikers én delen mijn liefde voor de essentiële oliën en producten van Young Living. Net als mij zijn ze onafhankelijk distributeur geworden en delen ze hun liefde voor de Young Living producten met anderen.

    Ook jij kunt deel uitmaken van Olie-o-Olie als je dat wil. Dat kan door een account aan te maken bij Young Living met het referentienummer van één van onze Olie-o-Olie zakelijke members. Dat kan via mij zijn, maar wellicht ken jij iemand anders die al aangesloten is bij Olie-o-Olie en dan gebruik je zijn/haar referentienummer bij je aankoop.