ER Spaarprogramma

ESSENTIAL REWARDS

Sparen voor gratis oliën en andere superfijne Young Living producten. Dat wil jij toch ook?

Het Essential Rewards Program, ook wel ER, is het spaarprogramma van Young Living. Bij elke bestelling krijg je punten, die je uiteindelijk kunt inwisselen voor leuke extra’s. Bovendien bespaar je als deelnemer aan het  Essential Rewards Programma op verzendkosten. Dat is natuurlijk altijd fijn!

Het Essential Rewards Programma kent alleen maar voordelen voor mensen die gek zijn op de oliën en toch al regelmatig willen bestellen!

 • Standaard 24% korting op de producten
  Wanneer je de Premium Starter Kit bestelt, word je distributeur. Eén van de voordelen die je als distributeur geniet, is een standaard korting van 24% op de producten van Young Living.
 • Altijd je favoriete oliën in huis dankzij de automatische bestelling
  Je bestelling gaat eruit op een vaste dag in de maand, die je zelf kunt kiezen en aanpassen. Uiteraard kun je de inhoud zelf bepalen. Dit kun je aanpassen door in te loggen op je account.

Vind je het al interessant klinken?

Lees dan even door… er komt nog meer leuks!

 • Korting op verzendkosten
  Je krijgt korting op de verzendkosten. Als deelnemer aan het Essential Rewards Programma betaal je € 5,99 verzendkosten (tot een bepaald gewicht).
 • Spaar voor gratis producten bij elke bestelling
  Elk product in het programma heeft, naast de prijs, een PV waarde (Product Volume). Over deze waarde spaar je een percentage. Dat percentage is afhankelijk van hoe lang je al meedoet in het programma.

Een voorbeeldje:

Als je net begint met het ER programma, spaar je 10%. Als je dan een order plaatst van 100 PV, verdien je daar 10 punten op wat gelijk staat aan ongeveer €8,- a €10,-.
Meedoen aan het programma kan je elk moment stopzetten als het je niet bevalt. Maak wel eerst even je gespaarde punten op want deze komen direct te vervallen.

Des te langer je meedoet met het spaarprogramma, des te groter wordt je voordeel!

1-3 maanden 10%
4-24 maanden 20%
25+ maanden 25%

 • Exclusieve geschenken voor trouwe deelnemers
  Als je elke maand oliën bestelt krijg je bij je volgende bestelling na 3, 6 en 9 maanden exclusieve cadeautjes. Na de 12opeenvolgende maand bestellen krijg je een exclusieve olie thuisgestuurd. Bij 12 maanden is het 5ml Loyalty (een exclusieve olie voor mensen met ER)
 • Wil je meedoen?
  Als je meteen goed van start wilt gaan, begin je met de aanschaf van de Premium Starter Kit en maak je je Essential Rewards aan. Dan spaar je alvast 10 punten (dit staat gelijk aan ongeveer 10 euro). Vervolgens is het belangrijk dat je elke maand voor minimaal 50 PV bestelt. Dat is omgerekend ongeveer € 50,-. Als jij ervoor zorgt dat je voor anderen in je omgeving kunt bestellen, heb jij een hogere PV en profiteren zij van jouw 24% korting! (en spaar jij voor gratis punten).
 • Geen zorgen, je kunt het ieder moment opzeggen.
 • Als je het groter aan wilt pakken, kun je jouw Essential Rewards aanmaken voor minimaal 100 PV per maand. Je gaat dan zakelijk bestellen. Je spaart dan ook voor punten, maar je verdient daarnaast commissie als mensen via jouw sponsornummer een Premium Starter Kit aanschaffen.
 • Wat als je tussendoor iets nodig hebt?
  Je Essential Rewards bestelling gaat elke maand op dezelfde dag de deur uit (de datum kun je overigens wel zelf aanpassen), maar soms heb je op een ander moment iets nodig. Dan kun je altijd een Quick Order plaatsen.
 • En als het een maand niet lukt?
  Dan is er je upline om je te helpen of zijn er vast mensen in je omgeving of klanten die je kunnen helpen om aan het minimum van 50pv te komen.