Ontspanning & welbevinden met essentiële oliën, voor jou en je gezin!

Een heerlijke geur van “welkom”, “ontspanning” en “thuis” in je huis creëren is echt zo het voordeel van de diffuser! En een absolute plus is, dat je met deze therapeutische oliën je stemming, energie en gezondheid kunt aanpakken. En niet alleen die van jezelf, ook van je gezinsleden. Dat is toch heel fijn! Dat er meer rust in je gezin ontstaat, er minder boosheid is, je makkelijker kunt ontspannen of je vrolijker gaat voelen, het slapen verbeterd en je jullie algehele welbevinden kunt verbeteren. De oliën hebben een positieve werking op emoties. Ongelooflijk toch?

Doordat we al velen (veelal moeders en vrouwelijke ondernemers) hebben geholpen om meer rust in hun gezin te creëren ben ik (Bianca) samen met Simone deze website gestart met meer uitleg over de oliën.

Voor positieve weerberichtjes in jouw gezin! (en/of praktijk)

Dit is de slogan in Bianca’s praktijk voor Kinder- en Jongerentherapie, waar ik Speltherapie | Hypnotherapie | EMDR | & heel veel meer biedt! Nadat ik in mijn eigen gezin de rust en ontspanning ervaarde van de olie flesjes, ben ik deze, met veel succes, ook gaan inzetten in mijn eigen praktijk. En ik kan je zeggen: ik heb de magie van olie ontdekt!

Wil jij dit ook ervaren? Lees dan zeker verder.

 • Wil je ook graag rust in je gezin?
 • Zelf makkelijker kunnen ontspannen?
 • Ben je toe aan een fijne sfeer in huis?
 • Meer ontspanning en gezelligheid?
 • Makkelijker kunnen ontspannen in de slaapkamer?
 • Beter slapen?
 • Wil je je kind iets kunnen bieden tijdens (of in de aanloop naar) een woedeaanval?
 • Minder last van prikkels voor jou en of je kind?
 • Wil je graag je eigen wellnessbox?
 • Grip op hormonen?
 • Eigen blokkades opheffen?
 • Wil je een meukvrije lifestyle?
 • Of gewoon een heerlijke, “cosy sfeer” in huis?
 • En huis- tuin en keuken ongemakken kunnen aanpakken op natuurlijke wijze?
 • Of als kindercoach, kindertherapeut gezinnen iets concreets bieden om mee aan de slag te gaan voor rust en ontspanning in hun gezin?

Lees dan zeker verder voor informatie wat de oliën, die ik gebruik in mijn gezin en praktijk, voor jou kunnen betekenen! Met de Starter Bundel heb je al snel je eigen wellnessbox in huis!

Ik heb de magie van olie ontdekt voor mijn gezin en praktijk. Wil jij dat ook? Laat het me weten!

Ik hou van de natuur. Natuur biedt mij de rust en ruimte om te ontspannen en even helemaal tot mezelf te komen. De oliën van Young Living zijn voor mij zo’n mooie manier om in een paar seconden in contact te komen met de natuur. In deze tijden met veel prikkels en drukte ondersteunen ze mij om bij mezelf te blijven en me te herinneren aan mijn eigen kracht. Het is mooi om te ervaren hoe ze, (hoog)gevoelige kinderen en volwassenen helpen om meer in hun eigen energie te blijven en in hun eigen kracht te zetten. De kracht van geur vind ik zo bijzonder (ons oudste zintuig is zo ontzettend belangrijk voor ons!).

Tevens zijn de oliën op talloze manieren helpend en ondersteunend. Ideaal voor jezelf, je gezin, je (huis)dieren: thuis, op reis en op je werk en ja….100% puur!

Zelf zet ik ze graag in binnen mijn praktijk voor kinder- en jongerentherapie, waar ook kindermassage en hypnotherapie een onderdeel is. In de praktijk ervaar ik de flesjes echt als een verrijking, net als in mijn gezin! Bijzonder om te zien hoe iedereen de olie kiest die bij hen past en het is leuk en helpend om met de kinderen, tijdens onze gesprekjes, iets te maken met de oliën aan de hand van wat zij op dat moment “nodig” hebben. De oliën nemen ze mee naar huis in de vorm van bijvoorbeeld een inhaler, rollerflesje, ruikflesje of klei, waardoor er een directe transfer naar huis is.

Iets wat je heel makkelijk thuis kunt maken en superleuk om te doen! Hou je van wat meer gemak, dan heeft  Young Living ook allerlei kant en klare rollers.

Mijn kinderen gebruiken de oliën dagelijks. In hun eigen diffuser, rollerflesje naast hun bed of nemen rollerflesjes mee naar school, naar sport en op vakantie. Zo fijn dat ze, net als ik, ook ondersteuning in deze magische flesjes vinden.

Je kunt de oliën op allerlei manieren in je gezin gebruiken. Naast verstuiven in de diffuser en op je huid aanbrengen, kun je ze o.a. ook gebruiken als schoonmaakmiddel, in de wasmachine en tevens kun je er shampoo van maken, evenals gezichtsolie, muggenspray, deodorant, douchegel en heel veel meer. En…. we hebben heel mooie sieraden waar je de olie op druppelt, waardoor je ze altijd bij je hebt en de geur zijn werk kan doen.

Ik heb meestal geen oliën op voorraad. Je kunt ze wel met mij of mijn team mee bestellen. Ik doe maandelijks een bestelling, dus bestel gerust mee! Ook kun je een Starter Bundel via ons bestellen, inclusief een heel fijne diffuser naar keuze. Eigenlijk gun ik dit iedereen en is het inmiddels mijn missie: in ieder gezin een starterkit! En….. in iedere (kindertherapie- / kindercoachings -) praktijk een starterkit!

Ik gun het jou en je gezin, inclusief je (huis) dieren: Ontspanning & Welbevinden met Essentiële Oliën! 

De Starter Bundel is een absolute aanrader voor iedereen!

Wil je starten met essentiële oliën in je gezin of in je praktijk?

Kijk dan eens naar de inhoud van de gewilde Starter Bundel. (de naam zegt eigenlijk al genoeg 🙂 )