Young Living

Waarom kiezen wij voor Young Living?

 

  • HOGE KWALITEIT & PUURHEID

Kwaliteit vinden wij echt heel erg belangrijk bij het gebruik van essentiële oliën. Dit is dan ook één van de hoofdredenen waarom wij voor Young Living producten hebben gekozen. Young Living bestaat al meer dan 25 jaar en heeft als enige essentiële olieleverancier haar eigen boerderijen (9 in totaal), welke overal ter wereld zijn te vinden.

Young Living besteedt dus geen enkel proces uit in de ontwikkeling van hun producten, zodat ze de puurheid en authenticiteit van hun essentiële oliën in het productieproces kunnen controleren en waarborgen – van begin tot eind, door hun eigen unieke ‘Seed to Seal’ proces. Kort gezegd; ze bewaken de kwaliteit van zaadje tot het verzegelen van het flesje en alle stappen daar tussenin. Je vindt hieronder meer over dit ‘Seed to Seal’ principe.

Kwaliteit & puurheid is wat bij Young Living bovenaan staat. Alles wordt tot in de puntjes gecontroleerd en verzorgd, er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij de verbouwing van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Ze gebruiken enkel de olie uit de eerste destillatie, dus geen inferieur product.

Ter illustratie: Een aantal jaar geleden was het bedrijf in korte tijd bijna verdriedubbeld. Dit hadden zij niet zien aankomen en het gevolg was dat er veel oliën niet beschikbaar waren, puur omdat de vraag groter was dan de beschikbaarheid van hun planten, etc. Door zo’n grote extra vraag zou je als bedrijf kunnen denken: ik verdun de boel en verdien mooi extra geld, want de vraag is er tenslotte. Maar dat deed Young Living dus niet. In plaats daarvan zijn ze heel druk op zoek gegaan naar nieuwe gebieden waar zij hun planten vandaan konden halen. Er werd zelfs nog een boerderij bij gebouwd, in Canada, op een groot stuk grond met heel veel black spur bomen waarmee ze o.a. de populaire olie Valor maken. Ja, het was af en toe jammer dat bepaalde oliën niet voorradig waren (gelukkig is zo goed als alles voorradig op dit moment). Maar het feit dat dit een reden heeft en dat het bedrijf hierin geen concessies doet, dat is waarom wij ons daar niet aan storen. Want wij weten dat wat je krijgt 100% puur en goed van kwaliteit is en dat Young Living dat ook het allerbelangrijkste vind.

  • GROOT ASSORTIMENT

Young Living heeft op het gebied van essentiële oliën het grootste assortiment. Naast de 95 single oliën die zij bieden kun je ook nog de keuze maken uit 90 blends (blends zijn samenvoegingen van meerdere oliën waaruit weer een nieuwe olie voortkomt). Naast oliën bieden zij nog tal van andere producten waarin de essentiële oliën verwerkt zijn, zoals natuurlijke alternatieven voor persoonlijke verzorging en je huishouden.

 

  • GOEDE BEGELEIDING

Wij vallen onder het team ‘In de olie’ in Nederland. Dit team valt weer onder de ‘Lemon Droppers’ uit Amerika. Het is een team dat heel veel ondersteuning biedt op het gebied van wat je met de oliën kunt doen, hoe je ze het veiligst kunt gebruiken en welke olie waar goed voor kan werken. Het is dus niet zo dat je een kit koopt en daarna aan je lot wordt overgelaten. Je kunt inmiddels veel informatie vinden, er is inmiddels zoveel. Wij kunnen je toegang geven tot verscheidene informatie. Ook met je vragen kun je goed terecht. Dit gedeelte sprak mij heel erg aan en er wordt steeds meer in het Nederlands vertaald en opgezet.

Bestel je via degene die je in contact heeft gebracht met de oliën een Starter Bundel, dan wordt je vanaf dag één begeleid:
– Je kunt altijd je vragen stellen, we wijzen je graag de weg waar je welke informatie kunt vinden om je het werken met essentiële oliën eigen te maken.
– Je ontvangt ook een Nederlandstalig handboek, zodat je direct goed van start kunt gaan en je een naslagwerk hebt waarop je terug kunt vallen als je het even niet meer weet.
– Tevens krijg je toegang tot een Facebookgroep die speciaal voor onze gebruikers is opgericht (na bestellen van de Starter Bundel krijg je de link hiervan). Dit is een hele actieve groep, waarin heel erg veel informatie te vinden is. Ook kun je toegang krijgen tot een website met veel geweldige informatie. Uiteraard ben je ook welkom in onze besloten facebookgroep.
– Er worden regelmatig online events gedaan over producten van Young Living binnen een bepaald thema, super leuk en informatief! En tevens doen wij persoonlijke make&takes of informatieavonden.

  • GEEN VERPLICHTINGEN – METEEN 24% KORTING

Bij Young Living krijg je vanaf het moment dat je ‘wholesale member’ bent meteen 24% korting op je bestellingen. Je bent niet verplicht om eerst iets anders af te nemen of een bepaald programma te volgen, voordat je bijvoorbeeld een bepaalde olie kunt aanschaffen. Het maandelijkse spaarsysteem waarbij je punten spaart (waarmee je weer gratis producten kunt bestellen) is optioneel. Je heb de mogelijkheid om je op te geven voor dit spaarprogramma om voor gratis producten te sparen, maar het is absoluut niet verplicht. Als je het bij deze ene aankoop wilt houden, dan is dat ook prima.

 

  • YOUNG LIVING FOUNDATION

Young Living heeft een eigen foundation waarmee ze mensen en met name kinderen op de hele wereld helpen. Iets wat wij van Olie-o-Olie heel belangrijk vinden en ondersteunen!